És final de mes. Deixem el fil i la agulla per fer un ‘break’ i gaudir xerrant amb persones influents i amants de la moda que ens expliquen coses interessants. Les mateixes set preguntes però mai les mateixes respostes. Avui ens acompanya la Mónica de Tomás…

Mónica de Tomás és model, bloguera i periodista. És una dona versàtil i polifacètica. Ha estat i és imatge de nombroses marques de prestigi i no ha parat de rebre premis durant l’últim any. Amb el seu bloc, Monimoleskine, ens obre una finestra diària a les darreres tendències en moda.

Mónica de Tomás Tot-Hom

Què trobem en el teu armari? Peces atemporals o últimes tendències? Una mica de tot… M’agrada invertir en bàsics bons que mai passen de moda: jerseis de cashmere, una bona americana, abrics, jeans… però també m’agrada tenir peces més trendy.

Amb quin color saps que triomfaràs segur? Amb el negre. En el cas d’un còctel amb un LBD (Little Black Dress) mai falles. Un smoking negre i una camisa blanca també és una bona opció.

Què hi ha dins de la teva bossa? De tot! Jajaajajaja. La meva bossa pot servir d’arma llancívola. Està sempre plena i pesa moltíssim perquè el dia em canvia en qüestió de minuts i he de ser previnguda. Porto el telèfon per descomptat (no puc viure sense ell), l’ipad, el lipstick, les ulleres de sol, la cartera, el mocador, algun foulard, de vegades unes ballarines, la càmera de fotos, l’agenda…

Quina és la teva rutina de bellesa? Netejar i hidratar són els meus bàsics. També, de tant en tant, acudeixo a un centre de bellesa per fer una neteja de cara més en profunditat. Cada cert temps, m’aplico una mascareta hidratant i la deixo actuar tota la nit.

Quina és la teva icona de moda? Són moltes però des que era ben petita l’Audrey Hepburn, la recordo vestida de Givenchy en moltes de les seves pel·lícules i era l’elegància personificada… En quant a dissenyadors: Balenciaga i el meu estimat Elio Berhanyer.

Amb quina línia de Tot-Hom et sents identificada? Amb totes la veritat, però m’agrada molt la vostra línia de festa!

Si haguessis de definir Tot-Hom amb una paraula, quin triaries? Elegància atemporal.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *