És final de mes. Deixem el fil i la agulla per fer un ‘break’ i gaudir xerrant amb persones influents i amants de la moda que ens expliquen coses interessants. Les mateixes set preguntes però mai les mateixes respostes. Avui ens acompanya la Cristina Reyes…

La Cristina Reyes és estilista de moda freelance. Entre les seves clientes estan la Isabel Preysler i les seves filles, Tamara Falcó i Ana Boyer, entre altres. Té un bloc propi dedicat al Món de la Moda i de l’Estilisme i també col·labora amb la revista ¡HOLA! en diferents reportatges.

Alessandra de Osma y Cristina Reyes Tot-Hom
Alessandra de Osma i Cristina Reyes a Tot-Hom

Què trobem en el teu armari? Peces atemporals o últimes tendències? Sobretot peces atemporals i les de tendència més en els complements.

Amb quin color saps que triomfaràs segur? Blanc, negre i nude sense cap dubte. Ah! I combinats, mai monocromàtica!

Què hi ha dins de la teva bossa? Puff, tantes coses… Ulleres Ray Ban Aviator, cartera de Valentino, moneder de LV, Purell, que és un desinfectant per a les mans americà, maquillatge bàsic, hidratant de llavis i 3 carregadors extra pel meu iPhone.

Quina és la teva rutina de bellesa? Em cuiden estupendament en Felicidad Carrera!! I jo a casa sóc molt constant amb la neteja de la pell cada nit, traient-me el maquillatge i posant-me la crema de nit, contorn, tònic i tot el que faci falta.

Quina és la teva icona de moda? Avui seria l’Emma Stone però realment, per tota la vida, Jackie Kennedy…

Amb quina línia de Tot-Hom et sents identificada? Amb la Prêt à Porter Línea A.

Si haguessis de definir Tot-Hom amb una paraula, quin triaries? Creativitat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *